FotografieUrban

Afscheid Heilige Geestkerk – Amstelveen

Afgelopen zondag (15 mei 2016) was de laatste mis van deze kerk. Helaas zijn ze noodgedwongen door financiele omstandigheden te verhuizen naar de Sint-Urbanuskerk in Bovenkerk. 
 
Vandaag de kans gekregen om een rondje achter de schermen te kijken terwijl men al druk bezig was om alles in te pakken en klaar te maken voor de verhuizing…
Het was mooi te zien hoe pastor Adolfs zijn tijd nam om rustig afscheid te nemen van zijn kerk…

Dit fotoalbum is meer als registratie werk om mensen de kans te kunnen geven terug te kunnen kijken naar een kerk met zoveel herinneringen… De een is er gedoopt.. De ander is er getrouwd.. De ander heeft er afscheid genomen van een dierbare.. Zoveel mensen met nog veel meer herinneringen..

Niels Broere

Leergierig, Spontaan, Energiek en Divers.. Kernwoorden die Niels omschrijven in zijn fotografie. Het ene moment staat hij een re-enactment of beach-soccer evenement (www.event-photography.nl) te fotograferen en het volgende moment struint hij de duinen en het strand (www.beachlife-photography.nl) af voor de leuke momenten die hij vast wil leggen. Hij heeft er de grootste lol in en geniet met volle teugen! Met zijn fotografie wil hij groeien en mensen helpen. Die ene foto kan daar het verschil in zijn!

Geef een reactie